Veelgestelde vragen

We hebben de vragen gesorteerd op thema. Staat jouw vraag er niet bij, mail dan naar info@abeach.nl.

Tip: gebruik zoeken (ctrl+F) om een woord te zoeken op deze pagina.


Over het reserveringsysteem

1) Ik ben mijn inloggegevens vergeten en nu?

 • Zoek even in je mailbox, je hebt je gebruikersnaam bij je eerste inschrijving per mail van ons ontvangen.

 • Ga op de site naar het scherm ‘Inloggen’. Weet je je gebruikersnaam? 

  • Zo nee, kies dan de optie ‘gebruikersnaam vergeten’. Je ontvangt je gebruikersnaam via mail.

  • Zo ja: kies dan voor ‘wachtwoord vergeten’. Een instructie voor het aanpassen van het wachtwoord ontvang je per mail.

  • Blijkt je mailadres niet bekend te zijn, dan kun je je opnieuw registreren. Weet je zeker dat je al een account hebt op jouw mailadres? Stuur dan een e-mail naar info@abeach.nl en wij helpen je verder.

2) Ik krijg een foutmelding als ik wil inloggen, er staat dat ik niet geautoriseerd ben. En nu?

 • Dit komt voor bij het onjuist schrijven van de gebruikersnaam of wachtwoord. Kijk in je mailbox (misschien bij de spamberichten) wat de juiste gebruikersnaam is. Let op het gebruik van het tussenliggende streepje (het min teken) in je gebruikersnaam. Kom je er daarna nog steeds niet in, vraag dan een nieuw wachtwoord aan.

3) Ik kan mijn naam niet vinden in het reserveringsysteem en nu?

 • Heb je al een reservering op je naam staan? Je kunt maar een reservering tegelijkertijd maken. 

 • Staat je registratie voor dit jaar in de lijst met registraties? Zo niet, voeg je registratie dan toe. Als je registratie voor dit jaar gelukt is zou je naam zichtbaar moeten zijn bij het reserveringssysteem.

4) Ik kan mijn beachpartner niet vinden in het reserveringsysteem en nu?

 • Is je partner al ingeschreven bij A beach en heeft hij/zij al een registratie voor vrij spelen toegevoegd?

  • Zo nee: iedereen die wil spelen moet ingeschreven zijn en een registratie hebben. Vraag hem of haar dit snel te doen en jullie kunnen daarna samen spelen.

  • Zo ja:  je maatje heeft mogelijk al een reservering staan en per speler is slechts een reservering toegestaan. Een eerdere reservering kan desgewenst verwijderd worden door de speler zelf of door degene die namens hem of haar heeft gereserveerd.

5) Kan ik een vaste dag reserveren voor de komende weken?

 • We hebben ervoor gekozen om per speler slechts 2 reserveringen tegelijk mogelijk te maken. Hierdoor kun je geen vaste dag in de week reserveren voor een periode vooruit. Nadat je gespeeld hebt kun je wel direct een nieuwe reservering maken. Zolang er nog plek is, kun je dus wel steeds op dezelfde dag terecht.

6) Op welke dagen kan er gevolleybald worden?

 • Wij streven ernaar om alle doordeweekse dagen vrij spelen aan te bieden, feestdagen uitgesloten. Mogelijk gaan we later ook velden aanbieden in het weekend, bijvoorbeeld bij mooi weer. Houd hiervoor het nieuws op de website in de gaten.
   

Over de locatie Valkenhuizen

1) Kan ik naar de WC op het terrein van Valkenhuizen?

 • Er zijn toiletten geopend in het hoofdgebouw, Ook is er een horeca steunpunt  beschikbaar vlakbij de velden. De openingstrijden kunnen varieren gedurende het seizoen.

2) Kan ik mijn waterflesje vullen op het terrein van Valkenhuizen?

 • Er zijn toiletten en douches geopend in het gebouw, daar kun je je fles vullen. Daarnaast is er een buitenkraan bij het horecasteunpunt.

3) Kan ik douchen of omkleden op het terrein van Valkenhuizen?

 • Ja dat kan, in het hoofdgebouw zijn de kleedlokalen voor de buitensport te vinden op de 1ste verdieping, bereikbaar via de ijzeren trap aan de achterzijde van het gebouw. Mocht deze deur gesloten zijn dan kun je bij een van de commieleden vragen om te openen (meestal op veld 1 te vinden).

4) Waar moet ik parkeren of mijn fiets neerzetten?

 • Op de daarvoor bestemde parkeerterreinen en fietsenstallingen. Fietsen kunnen op het terrein, direct achter het hoofdgebouw. Het handigst parkeer je aan de voorzijde van het gebouw. Is het druk dan is er nog een tweede parkeerplaats aan de achterkant van het terrein.


Over de organisatie A Beach en Aetos

1) Moet ik lid zijn van een volleybalclub om te kunnen spelen?

 • Het vrij spelen staat open voor zowel leden van Aetos als voor niet-leden. Iedereen die deel wil nemen aan activiteiten moet zich eerst registreren(gratis) en kan vervolgens deelnemen aan activeiten zoals vrij spelen of trainingen (betaling per activiteit, zie tarieven)

2) Waar kan ik terecht met klachten of verbeterpunten?

 • Het kan altijd beter. Heb je een verbeterpunt, doe dan een voorstel en help mee om het uit te werken. Het vrij spelen wordt mogelijk gemaakt door de vereniging en haar vrijwilligers, ook jij kunt helpen om het volleyballen in deze tijden mogelijk te maken. Stuur een mail naar  info@abeach.nl en we bespreken de mogelijkheden.


Spelregels beachvolleybal

De spelregels worden vastgesteld en gepubliceerd door de Nevobo. De laatste versie van de spelregels voor senioren en jeugd vind je op www.nevobo.nl.