A Beach trainingen

Onze trainingen starten (zonder tegenbericht omtrent Corona) in de week van 17 mei 2021 en lopen tot en met de week van 21 juni 2020. Elke week train je onder begeleiding van 1 van onze trainers in een kleine vaste trainingsgroep. We leren je 2 tegen 2 spelen, of als je al kunt spelen, trainen we patronen, tactieken en strategie. Altijd gekoppeld aan jouw speelniveau.

 

Je kunt je inschrijven voor een trainingsgroep die aansluit bij jouw niveau, en naar keuze een heren/dames groep of gemixed. De trainingsblokken zijn op dinsdag en woensdag van 19:00 tot 20:30 uur of van 20:30 tot 22:00 uur. 

 

Let op: dit is een voorlopige planning! Vanwege de corona-pandemie is het nog onzeker wanneer we echt van start kunnen gaan. Hou de website en social media in de gaten voor de laatste updates.

 

Niveaus

Beachvolleybal wordt beoefend op meerdere niveaus. Om alvast digitaal een beeld te schetsen van deze verschillende niveaus hebben we hier een overzicht van gemaakt:

  • Beginners, geen of weinig ervaring met volleybal
  • Laag, vergelijk met 4de klasse, recreanten 
  • Midden-laag, vergelijk met 3de klasse, recreanten hoog
  • Midden, vergelijkbaar met 2de klasse
  • Midden-hoog, vergelijkbaar met 1ste klasse
  • Hoog, vergelijkbaar met promotieklasse in de zaal
  • divisies, vergelijk met derde tm eredivisie

Heb je al in de zaal gevolleybald, dan kun je soms de Beginners en Laaggroep overslaan. Heb je nog nooit gebeacht, maar wel hoog in de zaal gespeeld, dan kun je het beste ons even te contacten over welk niveau het beste bij je past.

Je kiest zelf voor welk niveau je je inschrijft, bijvoorbeeld op basis van het niveau van de beachgroep waar je eerder in getraind hebt.

Twijfel je over in welke groep je je in moet schrijven? Of staat de groep waar je wilt trainen er niet tussen? stuur dan een mailtje naar info@abeach.nl. Wij helpen je graag verder.

 

Tarieven

De kosten voor de trainingen (6 weken) vind je samen met onder andere kosten voor toernooien op de pagina Tarieven.

 

Inschrijven

Het inschrijfformulier voor de (senioren) trainingen is geopend zodra er meerd duidelijkheid is over de corona regelsi. We zorgen ervoor dat je tijdig de kans hebt om in te schrijven. Na sluiteing van de inschrijving wordt de definitieve indeling van de trainingsgroepen gemaakt. Wil je na de inschrijfdatum meedoen? Schrijf je dan snel alsnog in, geen garanties, maar we kijken of je nog bij een trainingsgroep geplaatst kan worden. En zo niet dan krijg je je inschrijfgeld gewoon terug.

 

We gaan er bij de inschrijving vanuit dat je zelf je beachpartner zoekt. Geef bij de inschrijving aan wie je partner is, zodat we jullie samen in dezelfde trainingsgroep kunnen indelen. Let op: jullie moeten je wel allebei afzonderlijk inschrijven en elkaar als beachpartner hebben aangegeven. 

 

Heb je geen vaste partner kunnen vinden en wil je wel graag komen trainen stuur dan een mailtje naar info@abeach.nl. Bij meerdere single-players kunnen wij jullie aan elkaar matchen. Let op: duo inschrijvingen gaan in dit geval voor; bijvoorbeeld jij schrijft je single in, daarna schrijft er een duo in alvorens er een tweede single inschrijving is dan heeft het duo eerste recht op aanvulling in een trainingsgroep.