A Beach trainingen

Ook dit jaar kun je bij A Beach terecht voor beachvolleybal trainingen om je voor te bereiden op de Regio Competitie of de toernooien van Beachvolley Circuit aan de kust. Je kunt je inschrijven voor een trainingsgroep welke aansluit bij jouw niveau, en naar keuze een heren/dames groep of gemixed. Alle ins en outs van het beachvolleybal worden behandeld zodat je wordt klaargestoomd voor een zomer in het zand!

Beachvolleybal is een teamsport voor teams van twee personen. We gaan er bij de inschrijving in principe vanuit dat je zelf je beachpartner zoekt. Geef bij de inschrijving aan wie je partner is, zodat we jullie samen in dezelfde trainingsgroep kunnen indelen. Iedereen moet zich wel zelf inschrijven via de website. Mocht je geen partner kunnen vinden, laat het dan weten zodat wij je hierbij kunnen helpen.

De beachvolleybal trainingen zijn voor deelnemers vanaf 14 jaar, MAAR voor de jongere beachvolleyballers tot 14 jaar zijn er ook aparte Beach Hero volleybal trainingen. Meer informatie hierover vind je via de volgende link: Beach Heroes.

 

Trainingsperiode

De trainingen vinden in 2019 plaats in de periode van 20 mei t/m 1 juli. De trainingen worden gegeven op dinsdag of woensdag op de volgende tijdsblokken:

  • 19:00 tot 20:30 uur
  • 20:30 tot 22:00 uur

 

Kosten trainingen

Om je in te kunnen schrijven voor de trainingen en A Beach competitie moet je A Beach lid zijn. De kosten voor de trainingen (6 weken) vind je hier.

 

Inschrijven

Het inschrijfformulier voor de (senioren) trainingen is geopend tot en met 11 mei; vervolgens wordt de indeling van de trainingsgroepen gemaakt. Wil je na de inschrijfdatum meedoen?  Schrijf je dan snel alsnog in, geen garanties, maar we kijken of je nog bij een trainingsgroep geplaatst kan worden. En zo niet dan krijg je je inschrijfgeld gewoon terug.

Social Media #ArnhemBeach