Dress to impress

Om aan te sluiten op de huisstijl van Aetos hebben we een nieuwe stijlontwikkeld. Een voorproefje hiervan heb je vorig jaar al kunnen zien in de vorm van de gele "crew" shirts. Voor alle spelers hebben wij dit jaar een mooi blauw shirt klaarliggen in de nieuwe huisstijl.

Kun jij nog meer kwalitatief goede beachkleding gebruiken? Samen met onze partner W-Match bieden wij beachkleding aan in verschillende vormen, maten en kleuren! De kleding is vanzelfsprekend voorzien van onze A Beach logo’s en daarmee zijn we een uithangbord voor het beachvolleybal in Arnhem. Wil je kleding bestellen dan kan je dat doen via onze W-Match clubpagina.

Vele mensen gingen je voor, en mocht je willen weten hoe de maten van de shirt en truien vallen, schiet dan een van de A Beach commissieleden aan of iemand met zo’n mooi shirt of trui.

Op dit moment is de kleding nog in de vertrouwede A Beach, we onderzoeken de mogelijkheid om de kledinglijn af te stemmen op de huisstijl van Aetos, heb je hier suggesties voor, mail dan naar info@abeach.nl