Nevobo Classificatie

Faciliteiten

Er is, indien de beheerder aanwezig is de mogelijkheid om gebruik te maken van douches en toiletten in het Sportcomplex Valkenhuizen. Wanneer de sportkantine de Valk geopend is kan men hier terecht voor een hapje en een drankje.

A Beach behaald unieke triple A status!

De Nevobo heeft samen met NOC*NSF een streng classificatiesysteem ontwikkeld. Dit om ervoor te zorgen dat er in Nederland meer hoogwaardige accommodaties worden aangelegd.

 /></td></tr></tbody></table><p>Hiervoor worden de netten en paalsystemen beoordeeld, net zoals de ruimte om de velden heen. Maar er wordt ook gekeken of het veilig sporten is. Daarnaast word er gekeken of er voldoende faciliteiten zijn op het gebied van hygiëne. Tot slot wordt het zand gecontroleerd in een laboratorium. Er wordt gekeken naar de speelbaarheid van het zand en of het zand veilig bespeeld kan worden. Dit alles werd als optimaal beoordeeld en daardoor behoort de beachaccommodatie in Arnhem tot de beste accommodaties van Nederland. Met de toegekende 8 sterren schaart de accommodatie zich bij een klein aantal topaccommodaties die Nederland rijk is.</p><h2>Ere, 1e, 2de en 3de divisie</h2><p>Door deze classificatie is het voor A Beach mogelijk om nationale competitietoernooien te organiseren, op ere, 1e, 2de en 3de divisie niveau. In mei en juni 2014 zullen er meerdere nationale competities op onze velden gehouden worden. Een resultaat waar we als Sportbedrijf Arnhem en als A Beach enorm trots op mogen zijn.</p></div></div></div></div></div><div class=

Categorieën

Social Media #ArnhemBeach