Inschrijven trainingen 2016

Ter voorbereiding op de A Beach Competitie of de toernooien van Beachvolley Circuit aan de kust worden er 6 weken lang beachvolleybal trainingen gegeven op Valkenhuizen bij A Beach. Alle technieken, ins en outs van het beachvolleybal worden weer behandeld. Er worden professionele trainers ingezet om iedereen op een hoger niveau te krijgen.

Net als voorgaande jaren is er voor alle beachvolleybal-liefhebbers in Arnhem een aantrekkelijk programma op een mooie beachvolleyballocatie beschikbaar. Wees er snel bij want de inschrijvingen gaan ieder jaar heel hard (vol = vol)!

Ook als je geen lid bent van een (zaal)volleybal team mag je je inschrijven voor de beachvolleybal trainingen!

Alle informatie over activiteiten, inschrijven, kosten, data, etc. staan op deze site

Je kunt je via de website per direct inschrijven voor de beach-trainingen, de interne competitie en het openingstoernooi op 28/29 mei. Voor de trainingen kun je je inschrijven tot en met donderdag 28 april.

A Beach kan je ook vinden op Facebook. Wanneer je A Beach lid bent geworden en je op de hoogte wilt blijven van alle nieuwtjes, extra avonden dat er vrij gebeacht kan worden of als je mooie actiefoto’s wilt delen, dan kan je terecht op de Facebook (gesloten) groepspagina. Op de site tref je ook informatie aan over de trainingen voor de (basisschool) jeugd. Heb je of ken je kinderen op de basisschool, op 25 mei organiseren we een gratis inlooptraining ter kennismaking.

Ook dit jaar zullen we proberen iedereen op zijn niveau in te delen, maar dat kan niet altijd gezien het maximaal aantal spelers per veld en per groep. Het is dus zinvol om je zo snel mogelijk in te schrijven.

 /></p><h2>Lidmaatschap</h2><p>Dit jaar wordt het A Beach lidmaatschap geintroduceerd. Om mee te doen aan één van de activiteiten moet je lid zijn van A-Beach. De kosten hiervoor zijn € 10,- per persoon per jaar. Hiernaast betaal je per activiteit waarvoor je je inschrijft. Meer informatie vind je op de <a href=lidmaatschap pagina

Nu inschrijven

De Senioren trainen op dinsdag en woensdag. Indien je op een van de dagen niet kunt, kun je dit aangeven bij de inschrijving. Er wordt hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

Social Media #ArnhemBeach