Inschrijven jeugd en senioren training

Ter voorbereiding op de A Beach Competitie of de toernooien van Beachvolley Circuit aan de kust worden er 6 weken lang beachvolleybal trainingen gegeven op Valkenhuizen bij A Beach. Alle technieken, ins en outs van het beachvolleybal worden weer behandeld. Er worden professionele trainers ingezet om iedereen op een hoger niveau te krijgen.

Ook dit jaar zullen we proberen iedereen op zijn niveau in te delen, maar dat kan niet altijd gezien het maximaal aantal spelers per veld en per groep. Het is dus zinvol om je zo snel mogelijk in te schrijven.

Beachvolleybal is een teamsport met twee mensen in het team. We gaan er bij de senioren inschrijving vanuit dat je zelf je beach partner zoekt! Geef dit ook aan bij de inschrijving, zodat we jullie samen in dezelfde trainingsgroep kunnen indelen. Elke deelnemer moet zich wel zelf inschrijven via de website.

 /></p><p>De Senioren trainen op dinsdag en woensdag. Indien je op een van de dagen niet kunt, kun je dit aangeven bij de inschrijving. Er wordt hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden.</p><p>De CMV speelt alleen op dinsdag van 17:00 - 18:30 en de Jeugd speelt alleen op woensdag en kan zich zonder beachpartner inschrijven.</p><p> De Senioren trainen op dinsdag en woensdag. Indien je op een van de dagen niet kunt, kun je dit aangeven bij de inschrijving. Er wordt hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden.</p><ul><li><a href=Direct inschrijven Senioren (vanaf 16 jaar)

  • Direct inschrijven Jeugd (12 t/m 16 jaar, Jeugd A traint met de senioren mee)
  • Direct inschrijven CMV (6 t/m 12 jaar)
  •  /></p></div></div></div></div></div><div class=

    Categorieën

    Social Media #ArnhemBeach