Indeling beachtrainingen 2015

Locatie

De trainingen zijn bij het sportcentrum Valkenhuizen (Beukenlaan 15). De beachvelden zijn via een smalle doorgang langs het sportcentrum vanaf de parkeerplaats te bereiken. Zie ook het bijgevoegde kaartje.

 /></p><h2>Nuttige informatie algemeen</h2><ul><li>De eerste trainingen beginnen dinsdag 19 mei en woensdag 20 mei.</li><li>Mocht je niet naar een training kunnen komen, meldt je dan af bij je trainer (en beachpartner). Mocht je partner niet kunnen, overleg dan met je trainer of je eventueel alleen mag komen of iemand anders mag regelen.</li><li>Denk er aan om water/drinken en een zonnebril bij mooi weer mee te brengen.</li><li>Sportschoenen en kniebeschermers zijn daarentegen niet nodig op het zand.</li><li>Alleen bij onweer worden de trainingen uit veiligheidsoverwegingen afgelast en zullen we dit per email en Facebook laten weten. Gezien het veranderlijke Nederlandse weer zal dit pas 1 tot 2 uur voor de training bekend zijn.</li></ul><h2>Dinsdag</h2><p><img src=

Schema printen?

Woensdag

beachtrainingen-dinsdag

Schema printen?

Nuttige informatie Valkenhuizen

  • Zorg er voor dat je op tijd aanwezig bent, zeker voor de eerste trainingsgroepen aangezien dan ook de velden nog moeten worden opgebouwd. Hoe meer mensen er meehelpen, hoe meer speeltijd er overblijft.
  • In dit document lees je hoe het opzetten van de velden werkt.
  • Voor de laatste groepen, om 22:00 uur, help allemaal even mee met het afbreken en opruimen van de velden en verzamelen van alle ballen, dan is het zo gedaan.
  • De kleedkamers en douches in het sportcentrum zijn aanwezig en te gebruiken. Je kunt deze vinden aan de achterzijde van het sportcentrum en zijn van buitenaf te benaderen.
  • Er zijn geen toiletten bij de velden. Er kan gebruik worden gemaakt van de toiletten in het sportcentrum.
  • Er is helaas ook geen kantine bij het veld, maar de kantine in het sportcentrum is open.

Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag.

Tot op het zand!

Social Media #ArnhemBeach