Nog 3 dagen korting

Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer je de januari actie mist, dus we willen je er even aan herinneren dat onze januari korting over 3 dagen verloopt. Die €50,- korting besteed je natuurlijk liever aan een paar extra sangria's aan de beachbar! Om je nog wat meer in de juiste stemming te laten komen, sturen we je hier de laatste nieuwtjes!

Hoe ziet zo'n week er nu eigenlijk precies uit? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet op de site!

De Barefoot Beach Tour

  • Barefoot Beach Camps is al op twee locaties in het land geweest voor een speciale clinic in Sunsation-thema.
  • Op 4 februari zijn we in Utrecht en je kunt je daar nog voor inschrijven!
  • We stellen één van de Nederlandse coaches aan je voor.

Barefoot Beach Tour #3!

  • Na twee leuke clinics in La Playa en De Beachfabriek, komen we op 4 februari langs met de Barefoot Beach Tour in The Sportbox!
  • Er zijn nog een paar plekjes vrij! Check alle info op de site!
  • Foto's van de eerste twee events staan op Facebook!

Wat gebeurt daar allemaal op Sunsation Beach?

  • We willen je graag laten zien wat je allemaal dit voorjaar kunt verwachten op Sunsation Beach. Daarom hebben we dat allemaal op een rijtje gezet op de site.
  • Uiteindelijk bepaal je zelf hoe jouw ideale week eruit ziet, maar we hebben wel een voorzetje gedaan voor hoe wij ons het beste vermaken tijdens een week in Gándia!

Meet the Dutchies Timo!:

Voor iemand die Gras heeft als achternaam, heeft deze man toch verrassend veel affiniteit met zand. Timo is een vaste waarde bij onze beachreizen.

Waarom willen wij Timo persé mee hebben als coach?

In de eerste plaats vanwege zijn energie. Het is ongelofelijk, de gemiddelde windmolen stelt weinig voor vergeleken met wat deze man opwekt! Een nuchtere, praktische aanpak en lekker veel humor. Als kind in een echte volleybalfamilie neemt hij ook een pak ervaring mee. Je komt hem tegen in Gándia of op instagram.com/timogras!

 /></p><p><a href=Boek hier jouw reis naar Sunsation Beach

Social Media #ArnhemBeach