Beachvolleybal Seizoen 2015

Activiteiten en commisie

We gaan dit jaar ook gebruik maken van het tweede veld achter de tribune, daardoor kunnen we nog meer beachvolleybal activiteiten aanbieden. Gelukkig is de commissie goed gevuld met vrijwilligers die de schouders er onder gaan zetten:

  • Sebastiaan van loon, Rob Jansen, Sharon Brunink, Kitty Meijer (Agilitas),
  • Kiki Jansen, Paul Ubbink, Jeroen Lith, Dennis Borghols, Janneke Jansen (Volvera)
  • Bram Westerduin (Lindo Beach).

 /></p><h2>Trainingen & Toernooien</h2><p>De <a href=trainingclinics zijn bekend en ingeroosterd, net zoals de start van de beachvolleybal trainingen. Dit jaar bieden wij weer 6 weken lang, trainingen aan. De trainingen zullen gegeven worden van 18 mei tot en met 26 juni.

Er zijn dit jaar, na het succes van 2014, maar liefst twee toernooien waar je aan mee kan doen op Valkenhuizen. Een openingstoernooi en een A Beach (eind) toernooi. De exacte invulling houden jullie nog te goed.

A Beach Competitie

Aan de interne competitie kan je dit jaar ook weer mee doen. Wie zullen er dit jaar King en Queen of Beach worden? Het is elk jaar drukker en spannender, dit terwijl de sfeer steeds beter wordt. De competitie zal beginnen op 29 juni tot en met 16 augustus!

 /></p><h2>Agenda</h2><p>Verder is het misschien interessant om te komen kijken naar de 1e, 2e en 3e divisie op Valkenhuizen. Deze divisie wedstrijden vinden plaats op 6 en 7 juni.</p><p>Zet dus de volgende dagen vast in je agenda:</p><table><tbody><tr><td>4-5 tm 10-5</td><td>Trainersclinic</td><td>Valkenhuizen</td></tr><tr><td>18-5 tm 26-6 (di,wo)</td><td>Beachvolleybal trainingen</td><td>Valkenhuizen</td></tr><tr><td>6-6 tm 7-6</td><td>1e, 2e en 3e divisie</td><td>Valkenhuizen</td></tr><tr><td>20-6 (za)</td><td>Openingstoernooi</td><td>Valkenhuizen</td></tr><tr><td>26-6 tm 5-7</td><td>WK Beach Nederland</td><td></td></tr><tr><td>27-6</td><td>Beachvolleybal Record Toernooi</td><td>Scheveningen</td></tr><tr><td>29-6 tm 16-8 (di, wo, do)</td><td>A Beach Competitie</td><td>Valkenhuizen</td></tr><tr><td>15-8 (za)</td><td>Eindtoernooi</td><td>Valkenhuizen</td></tr></tbody></table><p>We vragen bij deze ook even speciale aandacht voor 27 juni 2015. Dan is er het <a href=Beachvolleybal Recordtoernooi in Schevingen. Op dit toernooi gaat er op 300 tot 500 velden gespeeld worden. Het zou leuk zijn, als jullie A Beach hier gaan vertegenwoordigen.

De inschrijving voor de wereldrecordpoging begint in het voorjaar van 2015.

Hebben jullie er weer zin ,wij wel

De beachcommissie

 /></p></div></div></div></div></div><div class=

Categorieën

Social Media #ArnhemBeach