2015 wordt fantastisch!

Het grootste sportevenement van 2015

In 2015 is ons land het kloppend hart van de beachvolleybalwereld! Van 26 juni tot en met 5 juli worden de WK Beachvolleybal in Nederland georganiseerd. Vier unieke locaties in Den Haag (Hofvijver), Amsterdam (de Dam), Apeldoorn (Marktplein), en Rotterdam (ss Rotterdam) worden omgetoverd tot prachtige beachstadions. Tien dagen lang strijden de beste 48 mannenteams en 48 vrouwenteams ter wereld hier om de WK-titel.

Exclusieve pre-sale voor volleyballiefhebbers

Volleybalclubs, -locaties en -leden kunnen als eerste kaarten bemachtigen voor de mooiste WK-wedstrijden, de openingswedstrijden en de (halve) finales in Den Haag! De speciale pre-sale periode duurt t/m 15 februari 2015 en gaat via de Oranje clubambassadeurs. Volvera is de ambassadeur in Arnhem met ambassadeurscode wkbeach150

Hoe werkt het?

Kaarten kun je uitsluitend bestellen via de unieke ambassadeurscodes. Na de pre-sale kunnen tickets (ook voor de andere wedstrijden) ook gewoon via de code (wkbeach150) van de clubambassadeur besteld worden. De inspanningen van de ambassadeur worden namelijk tot de WK Beach gevolgd en zijn gekoppeld aan leuke en gave extra’s voor de ambassadeur en de club!

 /></a></p></div></div></div></div></div><div class=

Categorieën

Social Media #ArnhemBeach