A Beach Open 2014

Nieuwe website

Dankzij de nieuwe site van A Beach was het dit jaar, eenvoudig om in te schrijven. Met de mogelijkheid van online betalen via iDeal, wist je gelijk of je succesvol ingeschreven was en ontving je de nodige (extra) informatie. Al vroeg schreven mensen zich in. Soms voor alles, soms voor een enkel onderdeel. Dit resulteerde in een grote opkomst, waardoor we natuurlijk de zaken even op een rijtje moesten zetten.

Aankleding

Aangezien het aantal deelnemers elk jaar sterk toeneemt, kunnen wij het groter en beter organiseren. In samenwerking met de Valk sportkantine hebben we dit jaar de beschikking gehad over; zitzakken, ligstoelen en parasols van Bavaria. Een professionele DJ zorgde voor de muziek en het evenement werd gezellig afgesloten met een heerlijke BBQ (tot in de late uurtjes).

Inschrijvingen

De deadline van de inschrijvingen was op donderdag, echter zijn er nog aanmeldingen binnengekomen op vrijdag en zelfs op de dag van het toernooi zelf. We zijn dit jaar nog flexibel geweest, en hebben we de indeling van de teams op het laatste moment nog aangepast. Of we volgend jaar nog mogelijk maken valt te bezien. Kortom zorg ervoor dat je aankomend jaar op tijd aanmeldt.

Indelingen

Dit jaar was het voor het eerst ook mogelijk om op niveau in te schrijven. Je kon kiezen uit; hoog, midden en laag. 5 Heren Hoog teams speelden de hele dag met elkaar voor “the best of three”. Heren Midden en de Mix werden samen gevoegd in 2 poules van 5 en speelde net als aan de kust een ochtend en een middagpoule. In de middag kwamen de verliezers en winnaars in een poule terecht. De dames speelden in 2 poules van 3. Er waren 7 beachvelden beschikbaar. We hebben ervoor gekozen om de dames om en om op het hoofdveld te laten spelen voor het publiek en de sfeer.

Prijsuitreiking

Uiteindelijk hadden we wel een aantal terechte winnaars! De prijs uitreiking bestond uit twee delen. Als eerste werden de prijzen van King & Queen of the beach 2014 uitgereikt.

Het leuke aan deze dag was dat (mede dankzij de BBQ) iedereen nog aanwezig was bij de prijsuitreiking van het toernooi!

Heren Hoog

  1. Arjan Roelofs - Daan Kleinbussink
  2. Paul Ubbink - Maikel van de Bosch
  3. Ruud Heijmans - Albert Bokkers

heren hoog

Heren Midden

  1. Daan Booij - Ruben van de Kamp
  2. Bram Westerduin - Vincent Fabriek
  3. Dennis Borgholz - George Brinkhof

heren midden

Dames Midden

  1. Iris v. d. Meer - Kim v.d. Meulen
  2. Janneke Janssen - Miranda v.Galen
  3. Shanon Brunink - Eda Ylderim

"dames

Met medailles, bubbles een handdruk en /of een kus werden de winnaars beloond en kon iedereen douchen en zich klaar maken voor de BBQ op het buiten terras van “De Valk“ Het was gezellig druk en hebben we heerlijk kunnen genieten van de salades, sate, friet en natuurlijk het BBQ vlees.

Foto's van het A Beach Open kan je vinden in het foto album

Wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagd toernooi. Volgend jaar weer, yeah!

De A Beach Commissie.

Social Media #ArnhemBeach