DELA Beach Open

Mis geen moment van het DELA Beach Open en verzeker je nu van de beste plaatsen. De meest gewilde zitplaatsen op de eerste ring zijn nu verkrijgbaar. Voor families die in de kerstvakantie het DELA Beach Open bezoeken, is er een extra aantrekkelijk familieticket. Een familieticket biedt toegang tot een dagdeel voor twee volwassenen en twee kinderen (t/m 12 jaar).  /></p><h2>Vijf dagen actie in Den Haag</h2><p>Het DELA Beach Open start voor sommige teams al op woensdag met de kwalificaties. Na de poulewedstrijden op donderdag en vrijdag begint zaterdag de knock-out fase. Zondag 7 januari is de climax met de finales bij de mannen en de vrouwen.</p><p>Vier dagen beachvolleybal van het hoogste niveau op de Sportcampus Zuiderpark. 32 mannen- en 32 vrouwenteams beginnen het toernooi met een poulefase, waarna de topteams zaterdag en zondag strijden om de medailles in de knock-out ronden. Bekijk het <a title=programma van het DELA Beach Open in Den Haag.

Tickets nu verkrijgbaar

Tijdens het DELA Beach Open komen topsport en topentertainment samen. Prijzen van tickets variëren van € 5 tot € 20. Jeugd tot en met 12 jaar kan alle dagen voor € 5 naar binnen. Toegang tot de kwalificaties op woensdag 3 januari is gratis.

7 keer DELA Beach Open

Het DELA Beach Open is het eerste grote sportevenement van 2018 in Nederland. Zeven redenen waarom beachvolleybalfans dit toptoernooi in de eerste week van januari niet mogen missen!

Bestel hier tickets

 /></p></div></div></div></div></div><div class=

Categorieën

Social Media #ArnhemBeach