Mariken Toernooi

dit jaar organiseert volleybalvereniging Pegasus Nijmegen weer het one-and-only Marikentoernooi. Zet de data 17-19 juni 2016 maar vast in je agenda en kom naar het Wylerbergmeer in Beek (bij Nijmegen) voor een spetterende lustrumeditie! Wat mag je verwachten in dit weekend?

Los van onze (tot nu toe jaarlijks waargemaakte) zongarantie, een prachtige locatie en inmiddels bekende Mariken-tradities hebben we dit jaar het volgende voor je in petto:

Vrijdag

Het eerste feest! In de avond hebben wij een spetterend feest met DJ voor je geregeld.

Zaterdag

De eerste toernooidag! Tussen 09.30 en 18.00 uur wordt het toernooi gespeeld op gras en op zand (diverse niveaus). Na de succesvolle edities van 2014 en 2015 hebben we ook dit jaar weer het 3×3 toernooi op gras, ideaal als je nou net geen 6 spelers bij elkaar weet te verzamelen en wel lekker fanatiek wilt spelen!

Uiteraard volgt na het toernooi de pubquiz, een prima verzorgde barbecue en wederom een knallend feest.

Zondag

De tweede toernooidag voor de zandspelers, en tevens de jeugdtoernooi-dag op gras. Helaas hebben we het grastoernooi voor senioren op zondag gestopt, vanwege te weinig inschrijvingen de afgelopen jaren! Het Mini-Marikentoernooi staat in de regio Nijmegen inmiddels al op de kalender, dus alle niveau 1-6 spelers zijn op 19 juni in Beek te vinden. Daarnaast staan ook voor de C-, B- en A-jeugd de netten klaar!

Qua inschrijving zijn er allerlei mogelijkheden en combinaties mogelijk: 1 dag op gras, dag 2 lekker op het zand, 6×6 of liever 3×3? Het kan allemaal bij Mariken 2016!

Meer informatie: http://pegasusvolleybal.com/marikentoernooi/

 /></p><p><img src=

Categorieën

Social Media #ArnhemBeach