A Beach Eind Toernooi

Voor het zaalseizoen weer gaat beginnen organiseert A Beach nog een afsluitend open beachvolleybaltoernooi. Op zaterdag 20 augustus kan iedereen zich nog een keer uitleven op het zand en meestrijden om de ereplaatsen. We starten rond de klok van 10 uur, de laatste informatie over het toernooi en de tijden zullen we in de week voorafgaand aan het toernooi verstrekken.

Je kan je inschrijven voor verschillende niveaus bij de dames, heren of in de mix poule (alle niveaus, hoog, midden, laag en mix, alles 2 tegen 2). Geef je op via de website www.abeach.nl! De inschrijving kost 25 euro per team. Wees er snel bij, want het aantal inschrijvingen is beperkt.

De beachdag sluiten we in stijl af met een barbecue voor de liefhebbers. De prijs voor de barbecue bedraagt 15 euro per persoon inclusief een eerste drankje op het terras van de sportkantine van sportcentrum Valkenhuizen.

ToernooiA Beach Eind Toernooi
Datum20 Augustus
ZaterdagBBQ
Inschrijving25 euro per team
LokatieValkenhuizen
CateringSportkantine De Valk

Je kan je inschrijven voor verschillende niveaus bij de dames, heren of in de mix (alle niveaus hoog en laag). Geef je op via deze website! De inschrijving kost 25 euro per team per dag. Wees er snel bij, want het aantal inschrijvingen is beperkt.

Dus schrijf je nu in

 /></p><p></p><p></p></div></div></div></div></div><div class=

Categorieën

Social Media #ArnhemBeach