Beachvolleycamp 2015

Beach2Volley

De winter nadert... en om het zomerse gevoeg nog even te behouden heeft Beach2Volley een geweldige beachvolley reis naar Tenerife georganiseerd. Dit eiland heeft het allemaal, van parelwitte stranden tot de mooiste natuurparken.De faciliteiten zijn perfect en het weer is aangenaam het hele jaar door. Vrijwel alle Europese top beachvolley teams komen naar Tenerife om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Trainers & verblijf

Gedurende een week geven top trainers, training aan beginners tot semi-professionele spelers, inclusief techniek & tacktien. De trainingen worden verzorgd door de trainers van Beach2Volley en twee FIVB World Tour trainers. Het verblijf is in een luxueus 4 sterren hotel met Jacuzzi & Pool dichtbij de beachvolley courts.

Extra

Als extra's organiseren ze surflessen voor alle deelnemers, een trip naar een nationaal park en 's avonds bezoekjes aan de vele barretjes en terrasjes.

 /></p><h2>Samengevatting</h2><ul><li>7 Nachten verblijf in Double Room Full Board</li><li>Gebruik van alle faciliteiten (wifi, Jacuzzi, Pool)</li><li>Trainingen door B2V & FIVB World Tour Trainers</li><li>Incl. trips naar nationaal park & uitgaansleven</li><li>Gratis surflessen voor alle deelnemers</li></ul><p>Wil je meer weten, ga dan snel naar <a href=www.beach2volley.com

Social Media #ArnhemBeach