Jouw voorbereiding op het nieuwe seizoen!

Kijk je ook alweer uit naar komend beachseizoen? Ging het afgelopen jaar de zomer wéér te snel voorbij? Dan is Sunsation Spring de ideale kans om je voor te bereiden in de beste omstandigheden. Breng je spel naar een hoger niveau en kom optimaal voorbereid aan de start. Boeken voor Sunsation Beach betekent héél veel beachvolleyballen in een heerlijke vakantie. 


Barefoot Beach Camps (Voorheen de Beachvolleybalschool) organiseert vanaf 30 maart tot 13 mei 2018 weer een beachvolleybal reis. Welke week of weken wil jij mee? Je hebt keuze genoeg!

Deze beachvolleybalreis draait om fanatiek trainen, genieten van het strandleven en het ontmoeten van nieuwe beachers. In het voorjaar komen er beachers van over de hele wereld om training te krijgen van de aanwezige toptrainers. Er zijn Amerikanen, Australiërs,  Canadezen, Nederlanders, Zweden, Zwitsers, Duitsers, Denen en nog veel meer verschillende nationaliteiten. Met zoveel verschillende deelnemers, kan het niet anders dat je veel nieuwe dingen leert.

BEACHEN TIJDENS SUNSATION SPRING


Het beachen kan je zo fanatiek maken als je zelf wilt. Wil je voor een week ervaren wat het is om te leven als beachvolleyballer met twee keer per dag trainen, dan kan dat! Vind je dat allemaal maar overdreven, en speel je liever met je vrienden onderling of in één van de toernooien, dat kan net zo goed. En ook als je de supporter bent die liever langs de kant zit, ben je van harte welkom op Sunsation Beach. In het zonnetje bij de beachbar is het heerlijk relaxen!

De trainingen op Sunsation Beach zijn elke ochtend, van maandag tot en met vrijdag. Naast de dagelijkse ochtendtrainingen, zijn er ook drie middagtrainingen. Deze zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Alle trainingen zijn 2 uur, waardoor je in alle rust aan je eigen skills kunt werken. Naast de trainingen, organiseren we iedere middag toernooien en andere activiteiten.

Kortom... Boeken die beachvolleybal reis!

Social Media #ArnhemBeach