Competitie prijsuitreiking

De beachvelden waren goed bezet. Op dinsdag was het zelfs soms even wachten totdat je zelf weer mocht spelen. Er werd weer druk gespeculeerd over de punten die je kon verdienen en er werd goed gestreden om ze binnen te krijgen. Het mooie aan dit punten systeem is dat je met iedereen met elk niveau kan samen spelen zonder dat je hierdoor punten verliest. Wel zullen er volgend jaar kleine aanpassingen zijn zoals, dat je veel punten kunt verdienen als je laat begint aan de competitie en veel wint in een korte tijd.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking was uiteindelijk niet op de competitie avond zelf, aangezien het te laat was geworden. Bovendien leek het A Beach gezelliger om dit tijdens het A Beach Open te doen, vanwege het extra publiek. Dit zijn de kampioenen van de interne competitie:

King of the Beach

  1. Jeroen Lith (King)
  2. Ruud Heijmans
  3. Bram Westerduin

king of the beach

Queen of the Beach

  1. Iris van der Meer (Queen)
  2. Sharon Brunink
  3. Eda Ylderim

queen of the beach

De namen van de king en queen 2014 staan op het rankingboard, samen met de winnaars uit 2013. Het board is binnenkort te bewonderen op Valkenhuizen.

We zijn erg benieuwd wie volgend jaar de King & Queen zullen opvolgen!

Meer foto's kan je vinden in het foto album op deze site. Ook de verslagen van dit jaar zijn terug te vinden in het competitie verslag

 /></p></div></div></div></div></div><div class=

Categorieën

Social Media #ArnhemBeach