Competitie Week 7

Bij de mannen:

  1. Jeroen Lith
  2. Dennis Borghols
  3. Leon van der Kolk
  4. Rob Jansen

Bij de vrouwen:

  1. Sharon Brunink
  2. Jitka Zich
  3. Isabelle Nagtzaam
  4. Sandra Quaijtaal

Zit jij bij de top 4? Gefeliciteerd! Ben je er aanstaande donderdag bij? Ja? Heel goed! Nee? Dan schuift de nummer 5 door naar de top 4 om de finale te spelen. Komen er 2 van de huidige top 4 niet spelen a.s. donderdag, dan schuift ook nummer 6 omhoog. En zo door. Dus ook al sta je niet in de top 4, zorg dat je als je in de top 10 staat, in ieder geval er bent donderdag om te spelen, je weet maar nooit!

Het was gister de laatste competitieavond en ineens zitten de 7 weken er op. Dat gaat altijd snel. We hopen dat iedereen genoten heeft en er (natuurlijk) volgend jaar weer bij is! Misschien neem je wel extra mensen mee om ABeach nog groter te maken!

Dus:

13 augustus strijden de top 4 om de titel King en Queen of the beach!

In twee poules strijden de heren en dames individueel voor de titelplaats. Hierbij speelt iedereen drie wedstrijden. Er wordt 1 set gespeeld tot de 21 punten en de poule speelt op 2 velden (1 voor de heren en 1 voor de dames). De overige velden zijn te gebruiken voor recreatieve wedstrijdjes, maar er kunnen geen punten meer gehaald worden voor de ranking.

Sta je dus niet in de top 4, kom toch! Je kan nog lekker beachen op de overige velden!

Wij van ABeach willen jullie bedanken voor jullie aanwezigheid, inzet en plezier! En we hopen jullie volgend jaar weer te mogen ontvangen op onze beachvelden.

 /></p><p></p><p></p></div></div></div></div></div><div class=

Categorieën

Social Media #ArnhemBeach