Competitie week 6

Er zijn veel wedstrijden gespeeld en er wordt veel gemixt, leuk om te zien!

Ook een leuk weetje: veel wedstrijden eindigen in 21-12.

Bij de heren staat Jeroen met een ruime meerderheid voor op de nummer 2, met wel 24,5 punt! De nummers 2, 3 en 4 staan dicht bij elkaar., maar de nummer 5 staat er weer een eindje van af. Dus ik denk dat de top 4 bij de heren zo ongeveer bekend is, met nog 1 week wedstrijden te gaan. Maar wet weten het niet, dus blijf knokken voor die top 4, mannen!

De dames doen het ook goed, hier is veel afwisseling te zien in de top 4. Er zijn vaak wat dames op vakantie, dus daar laten ze punten liggen. Waar een ander weer gretig gebruik van kan maken om zich omhoog te knokken.

De nummer 1 zal wel bang zijn om 'van het paard te vallen' en zich naar de tweede plek te moeten begeven. Het zal spannend worden, dus dames, ook voor jullie geldt: veel spelen en veel winnen! Vreet ze op! ;)

Nog 1 week te gaan, mensen. Laten we er een mooie week van maken met veel zon en veel lol. Want uiteindelijk gaat het om het plezier. Ik denk dat ik namens iedereen spreek als ik zeg dat ik de sfeer binnen de competitie en het vrij spelen op woensdag, erg prettig vindt. Er wordt volop gemixt en men heeft respect voor elkaar. Dank daarvoor!

Graag ook jullie aandacht voor het schrijven van de standen, met zoveel mensen is alleen een voornaam vaak niet voldoende,

help ons om de standen goed te verwerken en schrijf voor en achternaam voluit en leesbaar, dan krijgt iedereen de punten die verdiend zijn.  /></p><p>Vorig jaar speelden we om twee sets in de eerste week is daar echter spontaan van af geweken. Flexibel als we zijn hebben we de spelregels aangepast, in het kort zijn de spelregels voor dit jaar als volgt:</p><ul><li>Standaard beachvolleybalregels gelden</li><li>Je speelt met een partner naar keuze, dames/heren/mix maakt niet uit en mag veranderen op een avond Het is een individueel klassement, met een aparte ranking voor dames en heren</li><li>Je speelt per set tot de 21 punten, twee punten verschil.</li><li>als het erg druk is of bij bijzondere omstandigheden (zoals het weer) kan de commissie besluiten dat er tot 15 per set wordt gespeeld.</li><li>setje winnen = 2 punten setje verliezen= 0,5 punten (voor de inzet)</li><li>Veel spelen loont dus!</li></ul><p></p><p>Heb je wel gespeeld maar zie je je naam niet in de lijst maar heb je wel gespeeld, mail dan even naar info@abeach.nl mogelijk is er iets misgegaan met je inschrijving. Heb je je nog niet ingeschreven maar heb je wel zin om te spelen, schrijf je dan snel alsnog in en doe mee, alles is nog mogelijk!</p><p></p><p>CU@Abeach!</p><p><img src=

Categorieën

Social Media #ArnhemBeach