Activiteiten

A Beach organiseert diverse activiteiten, onder te verdelen in toernooien, trainingen en competitie. Oorspronkelijk vooral gericht op recreatieve senioren. Sinds drie jaar worden er ook trainingen voor de jeugd georganiseerd, de beach heroes. Vanaf 2018 organiseert de commisie samen met de NEVOBO een jeugd volleybal toernooi, parallel aan het eredivisietoernooi.

Trainingen 

Vast onderdeel van het beachseizoen zijn de beachtrainingen . De trainingen zijn zowel voor zaalspelers die weer willen wennen aan het zand, en de beach speeltjes als voor iedereen zonder ervaring die het gewoon leuk vind om te leren beachvolleyballen. De trainingen worden gegeven op verschillende niveaus en zowel voor dames-heren als voor mix groepen. We gaan er vanuit dat je een vaste parter zoekt, maar als dat niet lukt denken we graag met je mee, stuur dan een mailtje naar info@abeach.nl.

Regionale competitie ipv A beach competitie

In 2012 werden de eerste competiewedstrijden gespeeld op Valkenhuizen, er zijn met veel plezier wedstrijden gespeeld, maar uit de evaluatie kwam ook naar voren dat er de nodige verbeterpunten waren. Die zijn nu opgepakt en uitgewerkt in de vorm van een regio beach competie.  Voor de regiocomepetie hoef je geen lid te zijn van A Beach, maar het mag natuurlijk wel ;-) Let op: je speelt op meerdere locaties in de regio, dus niet alleen op Valkenhuizen!

Toernooien

Om het seizoen te starten en eindigen organiseert A Beach elk jaar een openings- en eindtoernooi. Hierbij wordt in teams (van 2 personen) gespeeld. De toernooien zijn open voor iedereen; om mee te doen hoef je dus GEEN lid te zijn van A Beach.

In 2019 hebben we helaas geen eredivisie te gast in Arnhem, en dus ook niet op onze velden.

Sinds 2018 is er ook een jeugdtoernooi (NEVOBO) aan de kalender toegevoegd. In 2019 wordt dit toernooi op 29 juni gespeeld.

Voor de jonge spelers tot 16 jaar worden aparte trainingen geven. Deze worden georganiseerd door de jeugdcommisie van Aetos.  Ook niet Aetos leden kunnen hier aan deelnemen

Tarieven 

Om aan de meeste activiteiten van A Beach mee te kunnen doen, verwachten we dat je lid wordt. Je betaalt een basis bedrag, waarvan wij de organisatie draaiend kunnen houden. Daarna kun je je inschrijven voor de verschillende bovenstaande activiteiten. Beach Heroes en toernooideelnemers hoeven geen lidmaatschap te betalen, maar moeten zich wel inschrijven.

Social Media #ArnhemBeach