A Beach trainingen

Ook dit jaar kun je bij A Beach terecht voor beachvolleybal trainingen om je voor te bereiden op de A Beach Competitie of de toernooien van Beachvolley Circuit aan de kust. Je kunt je inschrijven voor een trainingsgroep welke aansluit bij jouw niveau, en naar keuze een heren/dames groep of gemixed. Alle ins en outs van het beachvolleybal worden behandeld zodat je wordt klaargestoomd voor een zomer in het zand!

Beachvolleybal is een teamsport voor teams van twee personen. We gaan er bij de inschrijving in principe vanuit dat je zelf je beachpartner zoekt. Geef bij de inschrijving aan wie je partner is, zodat we jullie samen in dezelfde trainingsgroep kunnen indelen. Iedereen moet zich wel zelf inschrijven via de website. Mocht je geen partner kunnen vinden, laat het dan weten zodat wij je hierbij kunnen helpen.

De beachvolleybal trainingen zijn voor deelnemers vanaf 16 jaar, MAAR voor de jongere beachvolleyballers tot 16 jaar zijn er ook aparte Beach Hero volleybal trainingen. Meer informatie hierover vind je via de volgende link: Beach Heroes.

 

Trainingsperiode

De trainingen beginnen in 2018 in de week van 15 mei en eindigen in de week van 27 juni. In de week van 22 mei zijn er geen trainingen. De trainingen worden gegeven op dinsdag of woensdag op de volgende tijdsblokken:

  • 19:00 tot 20:30 uur
  • 20:30 tot 22:00 uur

 

Kosten trainingen

Om je in te kunnen schrijven voor de trainingen en A Beach competitie moet je A Beach lid zijn. De kosten voor de trainingen (6 weken) vind je hier.

 

Inschrijven

De inschrijving voor de (senioren) trainingen is gesloten; momenteel wordt de indeling van de trainingsgroepen gemaakt. Wil je nog meedoen? Stuur ons dan zsm een mailtje. Geen garanties, maar grote kans dat je nog wel bij een trainingsgroep geplaatst kan worden.