Wie daag je uit?!

Na de trainingen kan de competitie van start. Als je al ingeschreven hebt, lees rustig verder. Nog niet ingeschreven? Maak dan eerst een account aan via het inlogscherm (onderaan) of via deze directe link. Eenmaal ingelogd kan je via je je accountpagina jezelf aanmelden via de competitie.

We hebben de afgelopen jaren verschillende competievormen getest en dit jaar keren we weer terug naar de basis: King and Queen of the beach!  De uitgangspunten zijn vertrouwd:

  • Veel spelen moet worden beloond.
  • We zijn op zoek naar de King en Queen of the beach.
  • Dames, heren, of Mixen moet kunnen.
  • Dat de beste mogen winnen!

We spelen setjes tot de 21*, en de uitslag geef je met je telefoon door via de website. Wekelijks publiceren we aan de hand van de ingevoerde uitslagen de nieuwe standen van de competitie.

Het beach seizoen duurt tot de aanvang van de zaaltrainingen, eind augustus. In de laatste week voor het eindtoernooi spelen we de finaleronde! 

Er wordt gespeeld op dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 19 uur tot 22 uur. Bij slecht weer inventariseren we via Facebook of er voldoende animo is om te spelen. Heb je geen Facebook, stuur dan een mail naar info@abeach.nl

 

Tot op het zand!

 

p.s. voor de liefhebbers: de ranking wordt bepaald aan de hand van competitiepunten. Iedereen start met 100 competitiepunten. Voor iedere wedstrijd die je speelt zet je punten in, de winnaars verdelen de punten die zijn ingezet. De verliezer verliest zijn/haar inzet! Voor iedere gespeelde wedstrijd zijn 4 bonuspunten te verdienen. De punteninzet is afhankelijk van je partner,  speel je met een dame dan zet je twee punten in, speel je met een heer dan vier punten. Zodoende kan een mixteam relatief veel winnen tegen een herenteam, en een damesteam relatief veel tegen een mix of herenteam. Uiteindelijk wordt er een aparte ranking voor de heren en de dames bijgehouden.