A Beach timmert hard aan de weg in het ontwikkelen en promoten van beachvolleybal in Arnhem! Wil jij als beachvolleyballer hier aan mee doen en kan je wel kwalitatief goede beachkleding gebruiken? Samen met onze partner W-Match bieden wij beachkleding aan in verschillende vormen, maten en kleuren! De kleding is vanzelfsprekend voorzien van onze A Beach logo’s en daarmee zijn we een uithangbord voor het beachvolleybal in Arnhem. Wil je kleding bestellen dan kan je dat doen via onze W-Match clubpagina.

Vele mensen gingen je voor, en mocht je willen weten hoe de maten van de shirt en truien vallen, schiet dan een van de A Beach commissieleden aan of iemand met zo’n mooi shirt of trui.

 


A Beach Dames en Heren Shirts

a beach shirts

Omschrijving

Polyester shirt coolfit, heren en dames variant. Inclusief opdruk A Beach logo groot op de achterzijde in één kleur en naam A Beach aan de voorzijde. De kleur opdruk is in het oranje.

Maten

  • Dames: XS t/m XL (Optioneel met een V-hals)
  • Heren: XS t/m 2XL

Beachvolleybal Hoodie

a beach hoodie

Omschrijving

Hoodie (zonder rits) of Zoodie, unisex. Inclusief opdruk A Beach logo groot op de achterzijde in één kleur en de naam A Beach klein aan de voorzijde. De kleur opdruk is in het oranje.

Maten

  • S t/m 2XL

A Beach Tanktop

a beach tanktop

Omschrijving

Polyester tanktop coolfit. Beschikbaar in heren en dames variant. Inclusief opdruk A Beach logo groot op de achterzijde in één kleur en de naam A Beach klein aan de voorzijde. De kleur opdruk is in het oranje.