Activiteiten

A Beach organiseert diverse activiteiten, onder te verdelen in toernooien, trainingen en competitie. Oorspronkelijk vooral gericht op recreatieve senioren. Sinds drie jaar worden er ook trainingen voor de jeugd georganiseerd, de beach heroes. Vanaf 2018 organiseert de commisie samen met de NEVOBO een jeugd volleybal toernooi, parallel aan het eredivisietoernooi.

Trainingen 

Voor het 11e jaar organiseert A Beach beachtrainingen in Arnhem op een echt beachvolleybalveld, samen maken we er weer een mooi seizoen van.

Competitie

In 2012 werden de eerste competitie wedstrijden gespeeld en het werd gelijk duidelijk dat iedereen kon winnen mits je slim speelde in de wedstrijd maar ook met wie tegen wie want alles zit in de ranking doorgerekend. 

Toernooien

Om het seizoen te starten en eindigen organiseert A Beach elk jaar een openings- en eindtoernooi. Hierbij wordt in teams (van 2 personen) gespeeld. De toernooien zijn open voor iedereen; om mee te doen hoef je dus GEEN lid te zijn van A Beach.

Daarnaast hebben we jaarlijks de eredivisie te gast op onze velden. In 2018 wordt er ook een jeugdtoernooi (NEVOBO) aan de kalender toegevoegd.

Beach Heroes 

Voor de jonge spelers tot 16 jaar worden aparte trainingen geven. Deze vinden 6x plaats op de vrijdagmiddag.

Tarieven 

Om aan de meeste activiteiten van A Beach mee te kunnen doen, verwachten we dat je lid wordt. Je betaalt een basis bedrag, waarvan wij de organisatie draaiend kunnen houden. Daarna kun je je inschrijven voor de verschillende bovenstaande activiteiten. Beach Heroes en toernooideelnemers hoeven geen lidmaatschap te betalen, maar moeten zich wel inschrijven.