Over A Beach

A Beach is dé beachvolleybalvereniging van Arnhem! Wij organiseren ieder jaar van mei tot en met augustus beachvolleybal op elk niveau voor iedereen in de regio Arnhem en daarbuiten! Valkenhuizen is onze thuishaven met 8 beachvelden: 4 vaste en 4 mobiele beachvelden.

Ieder jaar bieden wij trainingen aan op diverse niveaus, verschillende toernooien en natuurlijk vrij spelen. Daarnaast is er samen met andere verenigingen een regio beachcompetitie opgezet. 

A Beach is onderdeel van volleybalvereniging Aetos uit Arnhem en organiseert beachvolleybalactiviteiten voor alle liefhebbers in de regio Arnhem. Ons doel is om beachvolleybal voor iedereen in de regio mogelijk te maken, van jong tot oud, beginnend tot gevorderd. Lidmaatschap van Aetos is dan ook niet verplicht om deel te nemen aan de activiteiten.

Spelregels beachvolleybal

De spelregels worden vastgesteld en gepubliceerd door de NEVOBO:

Spelregels Beachvolleybal 2017 (versie mei 2017)
Veranderingen spelregels beach per 2017 (versie maart 2107)
Handleiding en Instructie Arbitrage - Beachvolleybal

De spelregels voor de jeugd zijn praktisch hetzelfde als voor de senioren, wel zijn er regels voor het Jeugd Beachvollebal circuit (JBC), deze hebben met name betrekking op leeftijdscategorien en nethoogtes.