A Beach

A Beach is in 2007 begonnen als een informele samenwerking tussen drie Arnhemse volleybalverenigingen, sinds de fusie tot één grote vereniging Aetos in 2018 zijn wij onderdeel geworden van deze prachtige volleybalvereniging.  

Als beachcommissie binnen deze vereniging willen wij het beachvolleybal in de regio Arnhem op de kaart te zetten.  In de maanden april tot en met september bieden wij voor iedereen ook vrij spelen aan op de velden op Valkenhuizen. Ook organiseren wij trainingen, toernooien en een regiocompetitie.


Beachcommissie

De beachcommissie is aanzienlijk ververst en ziet er als volgt uit: Marlinde, Geert, Wendy, Rob, Wilco, Dick, Carolien, Paul, Martin en Martijn. Ieder jaar organiseren wij met veel plezier en gezelligheid een mooi nieuw beach seizoen voor iedereen die in het zand wil volleyballen!

Wij houden van vernieuwing en afwisseling en zoeken ieder jaar naar enthousiaste vrijwilligers en trainers. Lijkt het jou leuk om bij ons team aan te sluiten? Stuur een mail naar info@abeach.nl.


Help jij ons mee? 

Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken op de drukbezochte locatie van Valkenhuizen. Wij zoeken ‘beach hosts’ die het vrij spelen in goede banen leiden. We vragen je iets eerder aanwezig te zijn om de velden te openen en na afloop te sluiten. Je bent dan bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de uitleen van materialen en je zorgt voor een goede portie sfeer en gezelligheid. Hierbij heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf te spelen. Ook voor de toernooien zoeken we hulp. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje met je naam en telefoonnummer naar info@abeach.nl en we nemen contact met je op. Met jullie hulp maken we dit beachseizoen samen mogelijk.