A Beach organiseert traditioneel verschillende toernooien: zowel interne toernooien als toernooien voor de nationale beachcompetitie voor senioren (NBC) en junioren (JBC). Inschrijven voor de eigen toernooien kan via het inschrijfformulier (eerst inloggen). Inschrijven voor de Nevobo toernooien kan via de site van de Nevobo, hier tref je ook meer toernooinformatie aan.


Toernooikalender

13-14 mei: Nationale beachcompetitie op Valkenhuizen (inschrijven via Nevobo)

29 mei: Het Open Pinkstertoernooi, powered bij A Beach (Inschrijven via Nathalie)

17-18 juni: Eredivisie op de Markt

17 juni: A Beach openingstoernooi (KOTC) samen met eredivisie op Valkenhuizen.

27 augustus: A Beach Eindtoernooi


13-14 mei: Nationale beachcompetitie op Valkenhuizen (inschrijven via Nevobo)

Op 13 en 14 mei worden er 1ste tot en met 3e divisietoernooien georganiseerd voor zowel dames als heren op spprtpakr Valkenhuizen. De derde divisie staan open voor alle spelers die willen ontdekken wat het niveau is van de nationale competitie. Door deel te nemen aan de NBC toernooien verzamel je ranking punten, te voldoende ranking punten kun je je inschrijvven voor de hogere toernooien, uiteindelijk zelf eredivisietoernooien!

Meer info op Volleybal.nl


29 mei: Het Open Pinkstertoernooi, powered bij A Beach

Op maandag 29 mei, 2e pinksterdag, is er een nieuw soort toernooi op A Beach. Ditmaal het perfecte toernooi om nieuwe beach vrienden te ontmoeten! Je schrijft je namelijk individueel in en iedere wedstrijd speel je met iemand anders en tegen andere tegenspelers. Je schrijft je in door het Google formulier in te vullen op via deze link https://bit.ly/29op29. Hierin geef je je niveau en voorkeuren door. Inschrijven kan tot uiterlijk 25 mei en let op (!) vol = vol (max. 40 spelers).

Na 25 mei wordt er een schema gemaakt waarbij je iedere wedstrijd met een andere beachvolleybal partner speelt. Ideaal om nieuwe beachvolleybal vrienden te maken dus! 

Extra informatie:

  • Tijd: 12.00 tot 17.00 uur. Aanmelden en warm spelen om 11.30 uur. Prijsuitreiking en borrel om 17.15 uur.
  • Inschrijfgeld: €15 p.p.
  • Vragen? nathalie@tutti-muti.nl of via whatsapp: 0623931953.


17-18 juni: Eredivisie op de Markt

Na enkele jaren afwezigheid is de eredivisie beachvolleybal weer terug in Arnhem. Het centre court zal worden gebouwd op de markt, hier zijn op zaterdag al wedstrijden en op zondag alle finalewedstrijden. Een deel van de voorrondes zal ook op Valkenhuizen worden gespeeld. Wij combineren dit met ons eigen King of the court openingstoernooi. 


17 juni: A Beach openingstoernooi (KOTC) samen met eredivisie op Valkenhuizen.

Ook dit jaar spelen we weer een King of the court toernooi. Dit betekent dat we met 4 of 5 teams per veld spelen. Wat is King of the court? Eén team staat aan de winnaarskant van het veld en het andere team is aan de andere kant zijn 'de uitdagers' die de winnaars van de troon willen stoten. De uitdagers serveren altijd en als zij de rally winnen, dan verhuizen zij naar de winnaarskant. Winnen 'de uitdagers' niet, dan heeft het team aan de winnerskant een punt gescoord. Wie aan het einde van de ronde (we spelen op tijd) de meeste punten heeft, is winnaar van de poule en promoveert naar een hogere poule. De verliezer degradeert naar een lagere poule. 

De inschrijving is geopend en wees er snel bij, want de volgorde van inschrijven is van invloed op de indeling van de eerste ronde!

Extra informatie:

  • Tijd: 12.00 tot 17.00 uur. Aanmelden en warm spelen om 11.30. Finale verwachten we rond 16 uur te spelen.
  • Inschrijfgeld: €30 euro per team. I
  • Deelnemers aan het vrij spelen bij A beach schrijven zich extra snel in via deze link: Toernooien - ABeach.
  • Ben je nog niet aan inschrijven toegekomen, stuur dan een mail naar info@abeach.nl en dan komen we er ook samen uit. 
  • Vragen: info@abeach.nl


27 augustus: A Beach Eindtoernooi

Nadere info volgt.