27 augustus: A Beach Eindtoernooi

De weergoden zijn ons dit jaar nog niet zo goed gezind als de voorgaande jaren. Maar we hebben alle kaarsen aangestoken die we konden vinden om het allerlaatste goede weer in te organiseren tijdens ons eindtoernooi. Wij verwachten daarom een temperatuur van circa 24 graden en een lichte sluierbewolking, de wind zal niet noemenswaardig zijn*.

We maken er op vele manieren een bijzonder toernooi van. Zo hebben we ter verzachting van de herfstige zomer het tarief aangepast naar slechts 20 Euro, Waar heb je tegenwoordig nog een dag plezier voor een tientje?

Ook de toernooiopzet willen we op een nieuwe manier doen. In het verleden hebben we om en om of een King of the court toernooi of  een gewoon toernooi gespeeld, dit jaar willen we deze twee vormen combineren door in de ochtend een KOTC te spelen, en op het einde een regulier toernooi, zo hopen we de best of both worlds te combineren. Het KOTC zorgt ervoor dat iedereen de poules op eigen niveau speelt. 

Inschrijven kan voor leden van A beach via de website, je kunt hier dan direct betalen (eerst inloggen, en dan kiezen voor toernooien.. Mocht je nog geen lid zijn van A beach, stuur dan een mail naar info@abeach en we zorgen voor de juiste betalingsinstructies. 

De buitenbar van het sportbedrijf is geopend en beschikbaar voor toiletten en water. We willen als extra service ook een Bring Your Own Drinks stalling aanbieden. Wij zorgen voor koelboxen waarin je je eigen drankjes koel kunt bewaren. Heb je nog een (elektrische) koelbox, neem deze gerust mee voor de zekerheid. 

Om het feest compleet te maken hebben we tijdens het toernooi ook nog de DJ Bas van Limburg ingehuurd om de sfeer extra te verhogen, komt dat zien!

Uiteraard kan er na afloop gebruik worden gemaakt van de douches.

 

*De organisatie is niet verantwoordelijk voor het weer nog de voorspelling van het weer ;-)