Inschrijven Regio Beach

Op dze pagina kun je inschrijven voor de regio beachcompetitie. Voor het indelen van de eerste ronde vragen we je om een keuze te maken tussen laag-midden-hoog, zoals gebruikelijk bij beachtoernooien aan de kust. Hoog is vergelijkbaar met divisie in de zaal, Midden promotie-,1ste en 2de klasse, laag voor de lagere klasses en recreanten. Afhankelijk van je beachervaring kun je je inschrijving aanpassen. 

Bij de opmerkingen kun je kwijt welke ervaringen je in zand/en of zaal hebt, dan proberen we zo eerlijk mogelijk op sterkte in te delen.

Omdat dit het eerste jaar is weten we nog niet hoe groot de belangstelling voor een mix categorie is. Je kunt je inschrijven als Mix team en bij voldoende belangstelling spelen de mixteams onderling. Zo  niet dan worden de mixteams bij de heren ingedeeld.

*Update: we hebben de eerste ronde op 10 mei gespeeld en besloten om de inschrijving te verlengen, dus schrijf je snel in en doe mee!

 

Teamregistratie

* Bij onvoldoende deelnemers worden mixteams bij de heren ingedeeld.

Contactgegevens

Partner

Opmerkingen

Waar en op welk niveau spelen jij en je partner nu (beach)volleybal?

Tijdens de competitie-avonden zullen er regelmatig foto's gemaakt worden. Door het vinkje hieronder aan te vinken ga je ermee akkoord dat we deze foto's gebruiken in on- en offline communicatie.

Betaling

ArtikelKosten
Inschrijving Regio Beach Competitie€ 40,00
Totaal€ 40,00

Kies je bank en klik op Versturen. Je wordt dan naar de beveiligde internetbankieren omgeving van je bank geleid, waar je je betaling kunt voldoen. Na succesvolle betaling ontvang je een bevestiging per e-mail.


Social Media #ArnhemBeach